Partner for Solutions

Near Market

Near Customer

Provider of Choice

Traineeship

Keppel Verolme heeft diverse traineeprogramma’s ontwikkeld om MBO, HBO en TU studenten de gelegenheid te geven zich te ontplooien. Een goed contact met studenten en samenwerking met de scholen en universiteiten is daarbij belangrijk.

Traineeprogramma MBO

Met een afgeronde MBO werktuigbouwkunde en/of scheepsbouwkunde opleidingen biedt Keppel Verolme je de kans om in een periode van een jaar door middel van stages binnen diverse afdelingen onze organisatie te leren kennen. Zo word je optimaal voorbereid op een functies als werkvoorbereider, tekenaar, engineer of planner.

Bekijk het filmpje van Coordinator werkvoorbereiding http://www.youtube.com/watch?v=xxINHDFCG2w

       
Traineeprogramma WO/HBO
Het stage traject voor HBO en Universitaire kandidaten is ongeveer anderhalf jaar. Je doorloopt een traject van het maken en uitbrengen van een offerte tot en met de oplevering van een project, daarnaast maak je kennis met de ondersteunde diensten in de organisatie zoals: Quality Assurance, Veiligheid & Milieu en Werffaciliteiten. Zo ervaar je alle aspecten van een project en leer je de cultuur van onze organisatie in korte tijd kennen. Je wordt klaargestoomd om te gaan werken binnen de afdeling Projecten, Productie of Project Engineering.  

Bekijk het filmpje van Project Manager http://www.youtube.com/watch?v=J0plNn3wLSU

Voor meer informatie:

De heer L. van Schijndel Hoofd Personeel & Organisatie
Tel: 0181-234300
E-mail: lvanschijndel@keppelverolme.nl